Vuxencrawl

Så roligt att du är intresserad av vår uppskattade grupp VUXENCRAWL!

Vi har tyvärr fortfarande ingen tränare för vår vuxengrupp Vuxencrawl med vår andra vuxengrupp Masters-/Triathlon fortsätter erbjuda möjlighet att simträna samtidigt som dem på måndagar kl.20-21. Den gruppen har en simmande tränare och egentligen skall man orka simma cirka 2000m crawl under 1h träning men de erbjuder just nu en bana till simmare som ännu inte är på den nivån. Man kan alltså just nu simträna med Masters-/Triathlon på sin egen nivå men man får ingen ren ”undervisning”. Anmälan till Masters-/Triathlon-gruppen är öppen nu och görs via  fliken Vuxensim (18 år+) och fliken Masters-Triathlon-gruppen.

Om du är nybörjare eller helt enkelt vill förbättra ditt crawl så är detta gruppen för dig! Kravet för att börja är att du kan simma 200m valfritt simsätt (=räknas som simkunnig). Om du kan simma ca 2000 m crawl på 1 timme och redan har bra simteknik  kolla in vår Masters-/Triathlon-grupp istället som tränar samma tider som Vuxencrawl.

Åldersgräns för gruppen är 18 år . Om du är under 18 år och vill träna simning kontakta klubbens huvudtränare då vi har ungdomsgrupper för personer under 18 år.

Just nu har vi en nybörjar-/fortsättningsgrupp med träning en gång per vecka. Träningstillfällena kan hända att de ändras under terminen men då får ni info från gruppens tränare.


Vårterminen 2022

Terminsstart: ?

Inställda måndagar: ?

Terminsslut: ?

Antal träningstillfällen: 12 lektioner per termin

Tränare: Vi har just nu ingen tränare för Vuxencrawl

Gå gärna med i vår Facebook-grupp ”SK70 Vuxencrawl”