Föräldraföreningen

Vad gör SK70´s Föräldraförening?

Vår Föräldraförening planerar och genomför kul avslutningar för våra tävlingsgrupper varje år, planerar och arrangerar Luciabasaren varje december, är med på våra hemmatävlingar och arrangerar kiosken, är delaktig i planering av terminens fikaförsäljning på lördagar och söndagar och är en mycket bra kanal mellan simmarföräldrar och klubbens styrelse. Vår Föräldraförening söker alltid fler engagerade simmarföräldrar! Om du är intresserad av att engagera dig mer i ditt barns simning hör av dig!

Vill du komma i kontakt med vår Föräldraförening maila till ff@sk70.se


Vår årliga Luciabasar

Vår Luciabasar är på lördag 13 december eller lördagen innan 13 december, insläpp 15:00 och slut 17:00. För att se datum för årets Luciabasar se Tävlingskalender↵.


♥ FIKAFÖRSÄLJNINGEN under simskolan på lördag em och söndag fm är igång igen efter pandemin ♥

Fikalistan för terminen mailats ut till alla i tävlingsgrupperna innan terminsstart. Fikalistan finns även HÄR↵.

Om ni inte kan den tiden ni är tilldelade vänligen byt med någon! Mail- och telefonlista finner ni i mailet med fikainfo. Meddela kansliet om ni byter tider.

Fikaförsäljning sker på lördagar (simskola em), söndagar (simskola fm) och på simtävlingar:

Tider LÖRDAGAR: ca 13:45-18:00. Simskolan är igång ca 14:00-ca 18:00. Simhallen stänger sin verksamhet 13:30 efter det har ni tillgång till köket.

Tider SÖNDAGAR: ca 08:30-12:30. Simskolan är igång ca 08:45-ca 15:30. Dagsansvarig öppnar så ni har tillgång till köket från 08:30.

Tider TÄVLINGAR: Tider vid försäljning vid simtävlingarna meddelas av Föräldraföreningen inför tävlingen. OBS! Det behövs minst 5 personer i kiosken per dag på våra tävlingar.

Alla pengar från fikaförsäljningen går direkt tillbaka till simmarnas verksamhet genom minskade kostnader för läger, tävlingar och andra aktiviteter.


Vid frågor kontakta Föräldraföreningen på ff@sk70.se

Ett litet urval av foton från Föräldraföreningens aktivitet genom åren: