Info kring klubbkläder

Vi har två samarbetspartners gällande klubbrelaterade produkter. De klubbrelaterade produkter som finns just nu är olika typer av klubbkläder allt från svala linnen till varna jackor, stor ryggsäck, parkas för utomhustävlingar, meshbag för träningsmaterial och badmössor allt med SK70-logga. Vi har även olika typer av simglasögon.

Beställa klubbkläder

Klubbkläder & Ryggsäck – beställs via Topline ↵ där du kan välja mellan att se allt eller enbart Barn, Dam eller Herr.

Topline kommer fortsätta besöka simhallen varje termin. Ni kan då prata med deras representanter, se alla kläder, prova storlekar och lägga beställningar. Missa inte de förmånliga föreningspaketen! Då kan det även dyka upp erbjudanden som inte finns ordinarie på hemsidan så missa inte dessa tillfälle!

Parkas & Meshbag – beställs via Lane 4 ↵ där du väljer ”Simklubben 1970″ under Klubbar.

Lane 4 erbjuder då och då under året rabatt på parkas. Ni kan även prata med deras representanter då de brukar besöka våra tävlingar.

Handla i simshopen i simhallen

Under tiderna för vår verksamhet i simhallen finns alltid möjlighet att köpa badmössor och simglasögon i vår simshop. Simshopen är öppen när vår kiosk är igång under simskolan på lördagar och söndagar. Prata med en dagsansvarig ledare eller en tränare om du önskar handla övriga tider. Dina köp i simshopen betalas med fördela med Swish. Badmössor kan även köpas på klubbens kansli.