Glöm inte anmäla dig till våra vuxen-grupper i höst! Terminsstart måndag 24 augusti

Start nästa måndag för alla som anmält sig till grupperna.


Masters-/Triathlon-gruppen

För vuxna erbjuder simklubben ledarledd simträning. Detta är en fantastiskt rolig träningsform! Vi utmanar deltagarna med intervallpass. Vi ger möjlighet att förbättra deltagarnas simkunnighet i de fyra simsätten och inte minst ett socialt och trevligt träningspass. Klubben är ansluten till svenska triathlonförbunden. För att tävla tävla krävs att varje deltagare har löst tävlingslicens.

Dag: Måndagar
Tid: 20:00-21:00
Plats: Sandaredsbadet
Ansvarig tränare: Patrik Johansson
Pris: 900kr i terminsavgift + 200kr i medlemsavgift per år

För att kunna hänga med på träningen bör man orka simma totalt 2000m crawl under 1h träning. Åldersgräns för gruppen är 18 år eller äldre. Om du är under 18 år och vill träna simning kontakta klubbens huvudtränare då vi har ungdomsgrupper för personer under 18 år.

Höstterminen 2020:
Start: måndag 24 augusti
Simning alla måndagar under terminen om inte tränaren meddelar något annat
Slut: måndag 21 december (om inte tränaren meddelar annat)


Vuxencrawl

Om du är nybörjare eller helt enkelt vill förbättra ditt crawl så är detta gruppen för dig! Kravet för att börja är att du kan simma 200m valfritt simsätt (=räknas som simkunnig). Om du kan simma ca 2000 m crawl på 1 timme och redan har bra simteknik  kolla in vår Masters-/Triathlon-grupp istället som tränar samma tider som Vuxencrawl.

Åldersgräns för gruppen är 18 år . Om du är under 18 år och vill träna simning kontakta klubbens huvudtränare då vi har ungdomsgrupper för personer under 18 år.

Just nu har vi en nybörjar-/fortsättningsgrupp på måndagar 20:00-21:00. Träningstillfällena kan hända att de ändras under terminen men då får ni info från gruppens tränare.

Höstterminen 2020

Terminsstart: måndag 24 augusti

Inställda måndagar: måndag 26 oktober (Novemberlov)

Terminsslut: måndag 16 november

Antal träningstillfällen: 12 lektioner per termin

Tränare: Matilda


Välkommen med din anmälan via www.sk70.se för en härlig simmarhöst med oss i SK70! ?‍♂️??‍♀️