Missa inte! – Kostföreläsning med SK70 måndag 29 augusti

Hej alla simmare och föräldrar!

Missa inte att skriva upp måndag 29 augusti i din kalender redan nu! Då bjuder vi i SK70 in till kostföreläsning inriktad mot våra simmande barn och ungdomar. Alla tävlings-/träningsgrupper ställs in den måndagen och alla är istället välkomna till föreläsningen.

DATUM OCH TID
29 augusti, 2022 18:30-19:30
Föreläsningen är ca 60 min och tid finns för en längre frågestund.

PLATS

Sandgärdskolan Aula

BESSKRIVNING
Matens uppgift är i korta ordalag att ge oss energi och hålla oss friska. Att äta hälsosamt är bra för alla i allmänhet, men för idrottare i synnerhet. Under denna föreläsning lär vi oss grunderna i hur mat fungerar och hur de påverkar vår vardag. Vi tittar närmare på hur man äter för att optimera resultaten i träningen, skolan och livet i stort.

FÖRELÄSARE
Mattias Ahlqvist från Livsviktigt

DELTAGARE
Alla simmare från 13 år bör delta både själva och med minst en förälder. För simmare under 13 år räcker det att minst en förälder deltar. Alla simmare är självklart välkomna med måste kunna sitta stilla och lyssna under föreläsningen. Vi vet att det ju främst är föräldrar som handlar hem mat men det är viktigt för barn och föräldrar att kunna samtala kring mat och matvanor därför önskar vi att båda deltar. Självklart är även våra tränare välkomna att delta.

ANMÄLAN
Är redan nu öppen och finns på www.bokaminplats.se men kommer även mailas ut under vecka 34.

Föreläsningen är kostnadsfri för både simmare och föräldrar men man måste anmäla sig via länken ovan.

Härligt välkomna!
Simklubben 1970