SÅ HÄR ENKELT BLIR DU MEDLEM I SK70:

  1. Medlemsavgiften för ”Övrig Medlem” är 50 kr per person och år för de som inte deltar i någon av våra simgrupper.
  2. Medlemsavgiften för ”Aktiv Medlem” är 200kr per person och år för de som deltar i någon av våra simgrupper och då ingår det i fakturan man får via SportAdmin. Kort sagt; de som simmar med oss behöver inte själva aktivt betala in medlemsavgift.
  3. Medlemsavgiften för ”Övrig Medlem” är låg för att ALLA som vill skall kunna bli medlem men det hindrar inte att om man vill kan man skänka en liten summa (tex 150kr extra) i samband med sin medlemsinbetalning. ♥
  4. Betala till vårt SWISH-nummer 123 438 32 12. I meddelandefältet anger du ditt för- och efternamn. Maila sedan ditt fullständiga födelsedata, din adress och ditt telefonnummer till kansli@sk70.se så vi vet vem som betalt och kan uppdatera vårt medlemsregister.
  5. Ladda ner SportAdmin MedlemsApp för att se ditt medlemskort och erbjudanden.

Psst! Denna QR-kod fungerar att scanna direkt från datorn till Swish-appen i din mobiltelefon.


RÖSTRÄTT PÅ VÅRA ÅRSMÖTEN

Vårt årsmöte brukar vara i februari, där du som medlem kan göra din röst hörd och komma med förslag/synpunkter på hur klubben kan utvecklas. Ju fler vi blir desto större inflytande kan vi få och vi behöver ditt stöd för att kunna göra simklubben till en ännu trevligare och attraktivare förening för familjer i Sandared med omnejd.

Simklubben har funnits i Sandared sen 1970 (lika länge som Sandareds simhall) och vi hade 2020 över 700st medlemmar varav ca 75st var tävlingssimmare, ca 25st deltog i någon av våra vuxengrupper och ca 590t deltog i vår simskola.

Medlem som har betalat medlemsavgift för föregående år och under mötesåret fyller lägst 12 år har rösträtt på årsmötet. För medlem som är 11 år eller yngre under mötesåret har en målsman rösträtt enligt Föräldrabalken. Kort sagt; föräldrar till simmare 12 år och äldre måste själva vara medlemmar för att ha rösträtt på våra årsmöten. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.


ERBJUDANDE I DITT MEDLEMSSKAP

  • Som medlem i SK70 kan du teckna årskort till förmånligt pris på Sandareds träningscenter↵ om du visar upp ditt medlemskort i kassan. År 2021 är erbjudande 299kr/månad. För att se ditt medlemskort ladda ner SportAdmin MedlemsApp på din mobil och tryck på fliken ”Medlemskort”.
  • Som medlem i SK70 har du 15% rabatt hos Lane 4, både i deras webbshop och i deras fysiska butik i Bollebygd.

Varmt välkommen att bli medlem och tack för ditt stöd till klubben!