Välkommen att anmäla till SK70´s INTENSIVSIMSKOLA sommaren 2020!

Anmälan sker via vår hemsida. För se gruppernas tider och för att anmäla gå in under flik Simskola och flik Anmälan Simskola. Länk till anmälan finns HÄR↵. Skulle den grupp du vill anmäla till vara fullbokad maila till kansliet så ställs ditt barn i kö till gruppen.

 ⇒ Anmälan öppnar för alla imorgon onsdag 6 maj kl.10:00. ⇐

Första period v.25-26

Tider: Vardagar 15 juni-26 juni, eftermiddagstider.

Grupper: Baddaren (en grupp), Sköldpaddan (en grupp), Sköldpaddan Sim (två grupper), Pingvinen (två grupper), Fisken (en grupp) och Hajen (en grupp).

Pris: 9 lektioner (inställd Midsommarafton) för 500kr + 200kr i medlemsavgift (betalas en gång per år).

Andra period v. 27-28

Tider: Vardagar 29 juni-10 juli, förmiddagstider.

Grupper: Baddaren (en grupp), Sköldpaddan (en grupp), Sköldpaddan Sim (två grupper), Pingvinen (två grupper), Fisken (en grupp) och Hajen (en grupp).

Pris: 10 lektioner för 550kr + 200kr i medlemsavgift (betalas en gång per år).

Vi har valt att hålla ner antal barn till 10 barn per grupp i alla grupper pga att vi inte vill att för många samlas i simhallen samtidigt. Vi önskar i möjligaste mån att endast en förälder per barn följer med till simhallen och att syskon som ej själva simmar stannar hemma.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller ändra tider om det är få anmälda deltagare. Vi förbehåller oss även rätten att anpassa eller ställa in Intensivsimskolan om Folkhälsomyndigheten ändra sina rekommendationer.

Välkommen med din anmälan!