Förändringar av SIMSKOLAN på LÖRDAGAR och SÖNDAGAR

Vi kommer ändra tiderna för vissa grupper på lördagar och söndagar från och med denna helg 14-15/11. Alla som deltar i simskolans grupper på helgen fick mail om detta torsdag 12/11. Vi gör detta för att sprida ut så inte lika många samlas i duschrummen och omklädningsrummen samtidigt. Vissa grupper fortsätter på sin ordinarie tid medan andra ändras med mellan 5-15 min. Den nedkortade tiden för landövningar kommer även fortsätta tillsvidare för alla de grupper (Miniplask-Hajen) som redan har den förändringen.

Nya tider på helgerna resten av terminen: Se bifogad bild i mailet ni fick torsdag 12/11!

Er grupps tid i SportAdmin MedlemsApp är inte säkert att den stämmer just nu pga dessa nya förändringar. Vi gör vårt bästa för försöka hinna uppdatera alla gruppers nya tider.

OBS! OBS! OBS!

Endast en förälder per barn är tillåten i simhallen för barn i Miniplask, Baddaren, Sköldpaddan, Sköldpaddan Sim och Pingvinen.
Ingen förälder är tillåten i simhallen för barn i Fisken, Hajen, Medley, Teknik och Tävlingsgrupperna (om det inte är nödvändigt).
Detta gälla alla dagar!

Tänk på att hålla avstånd på läktaren och på land i hela simhallen och är någon det minsta sjuk skall man stanna hemma.

Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer.Som många av er säkert sett stängs alla simhallar i Borås för allmänheten från fredag 30/10 till 19/11 pga striktare allmänna råd under pågående pandemi i Västra Götaland. Detta gäller även Sandareds Simhall. Simklubbar kommer fortfarande få bedriva träning för personer som är 15 år och yngre på helger och kvällar. Detta gör att vi kommer kunna fortsätta med vår simskola. Barn och ungdomar 15 år och yngre uppmuntras att fortsätta träna och för att de skall kunna göra det måste det finnas ledare på plats och dessa ledare får vara över 15 år.

Tack för er förståelse!