Förändringar av SIMSKOLAN på MÅNDAGAR

Vi kommer ändra tiderna för alla tre grupperna i lilla bassängen på måndagar från och med måndag 2/11. Alla som deltar i simskolan på måndagar fick mail om detta fredag 30/10. Vi gör detta för att försöka sprida ut så inte lika många samlas i duschrummen och omklädningsrummen samtidigt. Grupperna i lilla bassängen kommer börja 10 min senare än sin ordinarie tid. Grupperna i stora bassängen kommer fortsätta på sina ordinarie tider. Den nedkortade tiden för landövningar kommer även fortsätta tillsvidare för alla de grupper som redan har den förändringen.

Nya tider på måndagar resten av terminen:
BADDAREN 17:20-17:55
SKÖLDPADDAN 17:50-18:25
SKÖLDPADDAN SIM 18:20-18:55

OBS! OBS! OBS!

Endast en förälder per barn är tillåten i simhallen för barn i Baddaren, Sköldpaddan, Sköldpaddan Sim och Pingvinen.
Ingen förälder är tillåten i simhallen för barn i Fisken och Teknik (om det inte är nödvändigt).
Detta kommer gälla för alla dagar. Miniplask, Baddaren, Sköldpaddan, Sköldpaddan Sim och Pingvinen – max en förälder. Fisken, Hajen, Medley, Teknik och Tävlingsgrupperna – ingen förälder (om det inte är nödvändigt).

Tänk på att hålla avstånd på läktaren och på land i hela simhallen och är någon det minsta sjuk skall man stanna hemma.
Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Som många av er säkert sett stängs alla simhallar i Borås för allmänheten från fredag 30/10 till 19/11 pga striktare allmänna råd under pågående pandemi i Västra Götaland. Detta gäller även Sandareds Simhall. Simklubbar kommer fortfarande få bedriva träning för personer som är 15 år och yngre på helger och kvällar. Detta gör att vi kommer kunna fortsätta med vår simskola. Barn och ungdomar 15 år och yngre uppmuntras att fortsätta träna och för att de skall kunna göra det måste det finnas ledare på plats och dessa ledare får vara över 15 år.

Vi återkommer innan 14-15/11 med ändringar av tider för simskolorna på lördagar och söndagar.
Tack för er förståelse!