Övning inför Luciatåget 2019

Alla simmare och tränare i Teknikgruppen 1+2, D-, C-, B- och A-gruppen är välkomna att delta i årets luciatåg på klubbens Luciabasar lördagen 7 december. Alla som vill vara med skall anmäla det till kansliet eller till de ansvariga på första träffen som är onsdag 9 oktober kl. 19:00-20:00 på kansliet. Alla berörda har fått info om detta per mail.

Luciakandidater i år är tjejer i SK70 födda 2005. Vi har inte omröstning av Lucia utan vi gör som Borås Lucia, vi lottar, det blir mest rättvist så.

Vi hoppas ni är många medlemmar som vill tralla med i sångerna i årets luciatåg hälsar Föräldraföreningen och Elin på kansliet!

Skämthoppet 2019

Alla som är intresserade av att vara med i Skämthoppet meddelar det till Elin på kansliet som kommer vidarebefordrar till den som blir årets Skämthoppasansvarig. Mer info om detta kommer senare i höst. Uppdatering 2019-10-16: Det är Sebbe som är Skämthoppasansvarig i år. Det går bra att anmäla intresse direkt till honom.

Fackelsimmet 2019

Alla som är intresserade av att vara med i Fackelsimmet meddelar det till Elin på kansliet som kommer vidarebefordrar till den som blir årets Fackelsimsansvarig. Mer info om detta kommer senare i höst. Uppdatering 2019-10-16: Det är Felicia och Emma som är Fackelsimsansvarig i år. Det går bra att anmäla intresse direkt till Felicia.