Att kunna simma är livsviktigt!

SÖKER DU ETT ROLIGT OCH VIKTIGT EXTRAJOBB?

Vi i Simklubben 1970 söker nu fler ledare till vår simskoleverksamhet och fler tränare till vår tävlingsverksamhet! Vi söker positiva, glada, engagerade och utåtriktade personer som tycker om vatten och att arbeta med barn och ungdomar. Både ungdomar och vuxna är välkomna att jobba hos oss! Minimiålder för att jobba hos oss är 13 år.

När det gäller att jobba i vår simskola måste du inte ha varit simmare eller var utbildad inom simning men det är viktigt att du är simkunnig! Vi erbjuder både interna och externa utbildningar under terminens gång. Vår verksamhet bedrivs i Sandaredsbadet i Sandared. Att jobba i vår simskoleverksamheten passar tex perfekt för dig som studerar, är ansvarstagande och vill jobba extra med ett viktigt och roligt jobb!

När det gäller att jobba i vår tävlingsverksamhet ser vi gärna att du har bakgrund inom simning antingen som tränare eller som simmare. Vår verksamhet bedrivs främst i Sandaredsbadet i Sandared. Att jobba som tränare i vår tävlingsverksamheten passar perfekt för dig som är lite äldre (gärna fd simmare och/eller tränare) och vill jobba extra med något utvecklande, givande och kul! Vi erbjuder både interna och externa utbildningar under terminens gång.

Detta är ett perfekt jobb för dig som vill kombinera studier med ett extrajobb!

Låter detta som något för dig? Hör av dig till oss på 033-25 54 35 eller kansli@sk70.se så berättar vi mer!

Låter detta som något för någon du känner? Tipsa personen!

Varmt välkommen med din ansökan!