MASTERS-/TRIATHLON-GRUPPEN

För vuxna erbjuder simklubben ledarledd simträning. Detta är en fantastiskt rolig träningsform! Vi utmanar deltagarna med intervallpass. Vi ger möjlighet att förbättra deltagarnas simkunnighet i de fyra simsätten och inte minst ett socialt och trevligt träningspass. Klubben är ansluten till svenska triathlonförbunden. För att tävla tävla krävs att varje deltagare har löst tävlingslicens.

Dag: Måndagar

Tid: 20:00-21:00

Plats: Sandaredsbadet

Ansvarig tränare: Patrik Johansson

Pris: (*under updatering) i terminsavgift + 200kr i medlemsavgift per år

För att kunna hänga med på träningen bör man orka simma totalt 2000m crawl under 1h träning. Åldersgräns för gruppen är 18 år eller äldre. Om du är under 18 år och vill träna simning kontakta klubbens huvudtränare då vi har ungdomsgrupper för personer under 18 år.


Höstterminen 2024

Anmälan öppnar: (*under updatering)

Start: måndag 2 september.

Ej träning: måndag 28 oktober (Höstlov)

Simtävling: på klubbtävlingen Stjärnsimmet i slutet på varje termin erbjuder vi alla våra tävlings- och träningsgrupper att delta. Alla i gruppen är välkomna att delta! Tävlingslicens krävs ej för att delta. Vanlig träning efter tävlingen om inte tränaren meddelar något annat.

Övriga tävlingar: de flesta tävlingar kräver tävlingslicens. Är du intresserad av att tävla i Mastersklass prata med din tränare Patrik.

Slut: måndag 16 december (om inte tränaren meddelar annat)

Välkommen med din anmälan!


Vi finns även på Facebook, sök på ”SK70 Triathlon”