MASTERS-/TRIATHLON-GRUPPEN

För vuxna erbjuder simklubben ledarledd simträning. Detta är en fantastiskt rolig träningsform! Vi utmanar deltagarna med intervallpass. Vi ger möjlighet att förbättra deltagarnas simkunnighet i de fyra simsätten och inte minst ett socialt och trevligt träningspass. Klubben är ansluten till svenska triathlonförbunden. För att tävla tävla krävs att varje deltagare har löst tävlingslicens.

Dag: Måndagar

Tid: 20:00-21:00

Plats: Sandaredsbadet

Ansvarig tränare: Patrik Johansson

Pris: 900kr i terminsavgift + 200kr i medlemsavgift per år

För att kunna hänga med på träningen bör man orka simma totalt 2000m crawl under 1h träning. Åldersgräns för gruppen är 18 år eller äldre. Om du är under 18 år och vill träna simning kontakta klubbens huvudtränare då vi har ungdomsgrupper för personer under 18 år.


Höstterminen 2023

Anmälan öppnar: måndag 26 juli kl.10:00

Start: måndag 11 september.

Inställt: simning alla måndagar under terminen om inte tränaren meddelar något annat. Om vädret tillåter kanske något pass hålls i Viaredssjön.

Klubbtävling: måndag 11 december äger klubbtävlingen Stjärnsimmet rum. Alla i gruppen är välkomna att delta! Tävlingslicens krävs ej för att delta. Vanlig träning efter tävlingen om inte tränaren meddelar något annat.

Övriga tävlingar: de flesta tävlingar kräver tävlingslicens. Är du intresserad av att tävla i Mastersklass prata med din tränare Patrik.

Slut: måndag 18 december (om inte tränaren meddelar annat)

Välkommen med din anmälan!


Vi finns även på Facebook, sök på ”SK70 Triathlon”